Producten / Energieopslag

Energieopslag in batterijen


Voorheen was stroom enkel afkomstig van energiecentrales. Maar inmiddels wordt steeds meer stroom opgewekt vanuit duurzame bronnen, zoals zon en wind. Helaas zijn deze bronnen niet 100% betrouwbaar. 

Energieopslag kan daarbij helpen! Wattkuub biedt verschillende mogelijkheden voor zowel particulier als zakelijk. 


Offerte aanvragen 

Verdubbel je verbruik van zonne-energie

Zonder het gebruik van een batterij gebruik je maar 30% van je zelf opgewekte zonne-energie. Met het plaatsen van een batterij stijgt dit percentage al gauw naar 60% 

Netbalancering

Wanneer opgewekte energie wordt opgeslagen in een batterij, en dus niet direct aan het net wordt teruggeleverd, wordt ons elektriciteitsnet minder belast en kan de energie gebruikt worden wanneer het nodig is. 

Lagere energierekening 

Doordat je minder energie verbruikt vanuit het net, betaal je natuurlijk ook minder energiekosten aan je leverancier. Wil je helemaal zo min mogelijk en energie van het net verbruiken? Zorg er dan voor dat elektrische apparaten slim aangestuurd worden. 

Zakelijke energieopslag

Als ondernemer kun je flink je voordeel doen met energieopslag. Een batterij kan gebruikt worden als noodvoorziening of zorgt ervoor dat je aansluiting niet verzwaard dient te worden. 

Bekijk ons aanbod energieproducten