Producten / Laadsystemen

Op weg naar duurzame mobiliteit


De elektrische auto is tegenwoordig geen uitzondering meer in het straatbeeld. En wat is er gemakkelijker dan je auto eenvoudig voor de deur op te laden met een eigen laadsysteem? Het is niet alleen praktischer, maar ook nog eens voordeliger dan opladen bij een publieke laadpaal. 

Alle reden dus om een eigen laadsysteem aan te schaffen! Wattkuub kijkt samen met jou naar de laadoplossing die bij je past.


Offerte aanvragen 

Laadpaal voor thuis

Heeft jouw huis een eigen oprit of parkeerplaats? Dan kun je zonder problemen een eigen laadpaal laten plaatsen. Daarmee ben je altijd verzekerd van een volle accu tegen de tarieven van je eigen energieleverancier.

Zakelijke laadpaal

Wil jij als ondernemer een laadsysteem bij jouw bedrijf? Voor zowel je medewerkers als je klanten wil je dit natuurlijk goed geregeld hebben. Én als bedrijf profiteer je ook nog eens van diverse fiscale voordelen! 

 

Goedkoper opladen

Je auto opladen aan je eigen laadpaal is goedkoper dan het gebruiken van een publieke paal waar de tarieven hoog zijn. Het opladen met je eigen systeem gebeurd namelijk tegen de tarieven van jouw eigen energieleverancier. 

Terugverdiend in 3 jaar

Door het forse verschil tussen thuis laden en bij een publieke paal verdien je je eigen laadsysteem binnen aanzienlijke tijd terug. Natuurlijk is de terugverdientijd sterk afhankelijk van de frequentie van opladen.

Bekijk ons aanbod energieproducten